Junior Business Analyst

Ede, Netherlands

De functie:

De functie Junior Business Analist binnen BrainSurf Europe B.V. is een zelfstandige en veelzijdige functie waarbij je remote ondersteuning zal verlenen aan BrainSurf klanten ten aanzien van inhoudelijke applicatievraagstukken die optreden tijdens het gebruik van de IQMS ERP-software. Daarbij vertaal je de informatiebehoeften die hierbij naar voren komen naar relevante (management)rapportages die gecreeërd worden in Crystal Reports of SQL en verbeter je het bedrijfsproces (zowel van de klant als intern) door verbeterpunten te signaleren en hiervoor nieuwe oplossingen aan te dragen op basis van best-practice.

Het betreft geen technische functie en onze voorkeur gaat dan ook uit naar kandidaten met bijvoorbeeld een bedrijfskundige of logistieke achtergrond. Zowel starters als kandidaten met enkele jaren ervaring worden van harte uitgenodigd te reageren.

Het profiel:

-  HBO of MBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of ervaring.
-  Kennis van of ervaring binnen een productie-omgeving (bij voorkeur in de plasticverwerkende industrie).
-  Zelfstandig en analytisch sterk.
-  Passie voor systemen en uitstekend procesmatig inzicht.
-  Communicatief vaardig (Engels en Nederlands).
-  Kennis van ERP-systemen is een pré.
-  Kennis van Crystal Reports en/of SQL is een pré.

Wat bieden wij:

- Een uitdagende functie in een snelgroeiende, internationale onderneming waar zelfstandigheid, verantwoordelijkheid maar ook teamwork en goede   sfeer belangrijke uitgangspunten zijn.
-  Ruime ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.
-  Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening.
-  On-The-Job Training.
-  Flexibel werken is mogelijk na afronding van het opleidingstraject.

Wie zijn wij:

BrainSurf is eenICT-bedrijf dat het complete IT-management en support voor de klant verzorgd enhierbij functioneert als IT-afdeling van de organisatie.  De specialisatievan BrainSurf is het ondersteunen van de ERP-software IQMS en als IQMS BusinessPartner zorgt BrainSurf ervoor dat de klant het maximale uit de software haalten de achterliggende organisatie ook optimaal functioneert.

De standplaats voordeze functie is Ede waar je werkzaam zal zijn in een klein en gemotiveerd teamdat zich richt op alle klantvragen met betrekking tot de IQMS ERP-software enwaar zelfstandigheid, verantwoordelijkheid maar ook teamwork en goede sfeerbelangrijke uitgangspunten zijn. Dit team wordt ondersteund door deInfrastructuur-afdeling van BrainSurf die gevestigd is in Chicago (V.S.) en hettechnische gedeelte verzorgd waarbij gedacht kan worden aan onder andere hetnetwerkbeheer en hardware-gerelateerde vraagstukken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply